OVER SCHOONMAAK

OVER DE SCHOONMAAKBEDRIJF van SUPREME QUALITY

“Supreme Quality, dé partner in boot- en jachtschilderonderhoud”

Met meer dan 18 jaar ervaring bij wereldberoemde superjachtenbouwer Feadship hebben wij een gedegen fundering voor ons vakmanschap gelegd. Supreme Quality verzorgt schilderwerk voor zowel bedrijven als particulieren.

Naast het schilder werk, is Supreme Quality een professioneel schoonmaakbedrijf in schoonmaakonderhoud en dienstverlening.

Hier wordt het met groot enthousiasme en respect dagelijks gewerkt aan een zo groot mogelijke schoonmaakkwaliteit en klanttevredenheid. Wij doen dit op basis van concrete zakelijke afspraken, waarbij een menselijke benadering van onze opdrachtgevers en medewerkers centraal staan. Wij werken met modern materiaal en de beste milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zodat onze medewerkers middels de juiste werkwijze het schoonmaakonderhoud kunnen uitvoeren.

Elke medewerker is volledig op de hoogte als het gaat om effectief, hygiënisch en milieuvriendelijk schoonmaken. Mede door het intensief begeleiden van onze medewerkers, door middel van opleiding, motivatie en controles, kunnen wij u een hoge mate van kwaliteit leveren op het gebied van schoonmaak.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op via info@supreme-quality.nl, wij reageren zo spoedig mogelijk met de gewenste informatie.